Sarat Pamakéan

kosong

1. AGENSI BINDING. Syarat Pamakéan ieu mangrupikeun mangrupikeun perjanjian anu ngariung ("Kasepakatan) antara anjeun sareng Quotespedia (" kami "," kami "," kami "). Ku ngaksés halaman wéb ieu ("Situs"), anjeun ngaku perhatosan konstruksional Sarat ieu sareng Perjangjian anjeun bakal kabeungkeut ku basa anu aya di dieu.

2. DASAR PRIVASI. Kami yakin yén transparan lamun datang ka prakték pangumpulan privasi sareng inpormasi kami, janten kami nyebarkeun a kabijakan privasi pikeun édikasi anjeun.

3. TAMPILAN DENGAN HUKUM HARTA INTELLECTUAL. Nalika ngakses atanapi nganggo Loka éta, anjeun satuju pikeun ngahormat hak intelektual batur. Pamakean Wéb anjeun dina waktos ayeuna diatur ku sareng hukum hukum ngeunaan hak cipta, mérek, sareng undang-undang harta intelektual sanés. Anjeun satuju teu unggah, diunduh, nunjukkeun, ngalakukeun, ngirimkeun, atanapi nyebarkeun nyebarkeun inpormasi atanapi eusi (sacara koléktif, "Eusi") ngalanggar hak cipta, mérek dagang, atanapi hak intelektual atanapi hak propriétasi séjén. Anjeun satuju pikeun nurut hukum ngeunaan kapamilikan hak cipta sareng panggunaan intelektual, sareng anjeun kedah nanggung jawab pikeun ngalanggar sagala hukum anu aya hubunganana sareng ngalanggar hak pihak katilu anu disababkeun ku eusi anu anjeun bikeun atanapi ngirimkeun. Beban ngabuktikeun yén eusi naon waé henteu ngalanggar undang-undang atanapi hak pihak katilu ngan ukur anjeun.

4. NO JAMINAN. Urang nganehkeun SITE LAYANG SAING SANGGUP KEPADA "AS IS" TANPA JAMINAN SATU SUKUR. ANDA NANGGALKE RISIKO ATAWA ATAWA KUMAHA DAMAGE ATAWA NGAPUNGKEUN ATAU GUNAKAN, ATAWA INABILITI UNTUK GAMPANG, SITU. KANGGO MAXIMUM EXTENT DIPANGGO DENGAN UNDANG-UNDANG, KANGGO NAMPAK INGKEJUTKE ANAK ATAWA ANAK-ANAK, UNDANG-UNDANG, DIUKSIRI, SUKU, INGKEJUT, TAPI DITADU PUTRA, ANAK DENGAN UNDANG-UNDANG, INGKEUN PENTUKAN, NAMPANG UNTUK ING, SAKITU. Urang henteu bakal ngagemkeun yén SITTIKEU AYA MANGSAAKAN KAJAWAAN ATAWA ATAWA OPERASI SITU AYA AKU UNINTERRUPTED ATAWA ERROR-FREE.

5. TERHAD KEPUTUSAN. KAMINGKUASA KAMING KA DIRI AYEUNA. KANGGO MAXIMUM EXTENT DIPENGKE UNDANG-UNDANG, ING TANPA ACARA KANGGO NU DILANGKE UNTUK DENGAN PANGGILAN INGGAL (INCLUDING, TAPI DENGAN TERHAD KEPUTUSAN, KABUPATEN, INGGRIS, ATAWA KONEKSI PENTAKSIRAN, PALING KAKILANGAN, ATAWA PALING DATA, KABUPATEN DENGAN ) ARISING ATAWA ATAWA DI KOMPUTES DENGAN KEGUNAAN SITU ATAWA ATAWA ANU BAHAN LAIN ATAWA INFORMASI DIPASANGKAN PUTIH. Watesan ieu kedah dianggo paduli naha karugian timbul tina ngalanggar kontrak, nyiksa, atanapi téori légal atanapi bentuk aksi anu sanés.

6. SITES AFFILIATED. Urang tiasa ngerjakeun sababaraha mitra sareng hubungan anu jaba tiasa dikaitkeun kana Loka éta. Kusabab urang teu gaduh kendali pikeun kontén sareng pagelaran pasangan sareng situs, ieu kami henteu janji atanapi ngajamin ngeunaan akurasi, kontén, atanapi kualitas inpormasi anu disayogikeun ku situs-situs sapertos kitu, sareng urang henteu nanggung tanggung jawab pikeun teu ngahaja, teu kéngingkeun. eusi anu teu akurat, nyasabkeun, atanapi teu sah anu tiasa cicing dina situs éta. Sarupa oge, tina waktos ka waktos aya hubungan sareng panggunaan Loka anjeun, anjeun tiasa gaduh aksés ka barang-barang eusi (kalebet, tapi henteu dugi ka situs wéb) anu dipiboga ku pihak katilu. Anjeun ngaku sareng satuju yén kami henteu ngajamin, sareng henteu tanggel waler, akurasi, mata uang, eusi, atanapi kualitas eusi pihak katilu ieu, sareng éta, kecuali dinyatakeun sacara jelas, Sarat Pamakéan ieu kedah maréntahkeun pamakean anjeun tina naon waé sareng sadaya eusi pihak katilu.

7. PANGGUNGAN PROHIBITED. Urang maksakeun larangan tangtu pikeun panggunaan Loka éta. Anjeun dilarang tina ngalanggar atanapi nyobian ngalanggar sagala fitur kaamanan Loka, kalebet, tanpa watesan, (a) ngakses eusi atanapi data anu henteu dimaksudkeun kanggo anjeun, atanapi logging kana server atanapi akun anu anjeun henteu diidinan pikeun diakses; (b) nyobaan pikeun neuleuman, scan, atanapi uji kerentanan Loka, atanapi sistem anu aya hubunganana atanapi jaringan, atanapi ngalanggar kaamanan sareng ukuran kaaslian tanpa otorisasi anu ditangtoskeun; (c) ngaganggu atawa nyobian ngaganggu layanan ka saha waé pangguna, host, atanapi jaringan, kalebet, tanpa watesan, ku cara ngirimkeun virus ka Loka éta, overloading, "banjir," "spamming," "bombing mail," atanapi "Nabrak;" (d) ngagunakeun Loka kanggo ngirim e-mail anu teu diminta, kalebet, tanpa watesan, promosi, atanapi iklan pikeun produk atanapi jasa; (e) mopohkeun lulugu pakét TCP / IP atanapi bagian tina inpormasi lulugu dina naon e-mail atanapi dina postingan mana waé nganggo Loka éta; atanapi (f) nyobian ngarobih, ngabalikkeun-insinyur, ngabubarkeun, ngabongkar, atanapi upami henteu ngirangan atanapi nyobian ngirangan kana bentuk manusa anu katuhuan ku naon waé sumber kode anu dianggo ku urang dina nyayogikeun Loka. Anjeun langkung dilarang tina niron eusi naon dina Wéb, naha sacara manual atanapi nganggo cara otomatis, tanpa ijin ekspres. Sakabeh palanggaran sistem kaamanan atanapi jaringan tiasa janten anjeun tanggung jawab sipil sareng / atanapi kriminalitas.

8. INDEMNITY. Anjeun satuju pikeun nyumpahkeun kami pikeun akting sareng panyabutan anjeun. Anjeun satuju pikeun masihan jaminan, membela, sareng henteu ngarugikeun kami tina sagala klaim pihak katilu, karugian, tanggung jawab, kerusakan, sareng / atanapi biaya (kalebet biaya pangacara anu lumayan sareng biaya) timbul tina aksés anjeun atanapi nganggo Loka éta, palanggaran anjeun tina Syarat Pamakéan ieu, atanapi ngalanggar anjeun, atanapi anu ngalanggar ku pangguna anu sanés akun anjeun, tina harta intelektual atanapi hak séjén tina jalma anu mana waé.

9. KELUASAN; WAIVER. Upami, pikeun alesan, pangadilan yurisdiksi anu kompeten mendakan istilah atanapi kaayaan dina Katentuan Pamakéan ieu supaya teu kapaksa, sagala istilah sareng syaratna bakal tetep lengkep sareng pangaruh. Henteu kuciwakeun tina naon waé pelanggaran kana Sarat Pamakéan ieu tiasa janten nolak tina mana-mana sateuacanna, serentak, atanapi anu sanésna ngalanggar sami atanapi peruntukan anu sanésna, sareng teu aya pengecualian bakal épéktip kecuali dilakukeun dina tulisan sareng disaluyuan ku otorisasi. perwakilan tina pésta waiving.

10. TANPA LESEN. Henteu aya anu aya dina Situs éta kedah dipastikeun nalika masihan anjeun lisénsi pikeun nganggo mérek dagang, tanda jasa, atanapi logos anu dipasihkeun ku kami atanapi ku pihak katilu.

11. PINDAAN. Kami cagar hak ngarobih Sarat ieu sareng bakal dilakukeun ku ngirimkeun béwara dina situs éta.