Bantahan

kosong

perkenalan

Sadaya urang peryogi motivasi sareng dorong pikeun ngiringan kahirupan urang sapopoé. Optimisme sareng harepan ngabantosan urang ngarepkeun teras jaga ka kami tetep maju. Motivasi ngabantosan urang pikeun nyorong diri urang langkung seueur sareng nyanghareupan tantangan. Éta ogé ngabantosan urang mere ilham sareng empathize sareng batur anu ngadep masalah dina hirupna.

Cara anu hadé pikeun masihan diri motivasi anu dibutuhkeun bakal ngaliwat kumpulan petik anu motivasi sareng realistis. Tanda kutip pisan anu bener-bener nepikeun sareng bandingkeun kana kaayaan anu panginten kompleks sareng hésé diungkulan. Sanaos hal-hal anu saé, kutipan anu bermakna ngajarkeun anjeun pikeun nahan kabagjaan anjeun pisan sareng janten bersyukur pikeun naon anu urang.

Quotespedia.org mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngajelajah tanda petik anu pikaresepeun pikeun unggal jalan kahirupan. Éta ngagaduhan koleksi tanda petik ku jalma-jalma tina unggal leumpang kahirupan anjeun tiasa mikir. Tanda kutip tiasa pikaresepeun ka yuswa 14 taun sareng tiasa ogé masihan inspirasi umur 65 taun ogé sabab sadaya tanda petik ieu henteu pantes sareng praktis.

Situs wéb ngamungkinkeun anjeun milarian topik teras muka anjeun ka koleksi kutipan ageung ti jalma-jalma di seluruh dunya dina topik anu dipilih. Janten, teras ngajajah, nginspirasi, sareng motivasi batur ogé!

Upami anjeun mendakan cutatan (s) anu anjeun hoyong nyalin sareng / atanapi nganggoana dina blog / situs web anjeun atanapi di mana waé, éta bakal janten sikep kabébasan pikeun masihan atribut kana situs wéb ieu.

Punten baca bantosan ieu di handap sateuacan nganggo situs wéb ieu.

Tingali ogé Quotespedia.org Sarat of Service jeung kabijakan privasi.

Bantahan ieu ngatur panggunaan anjeun Quotespedia.org. Kalayan nganggo situs wéb ieu, anjeun nampi panolak waktos ieu. Upami anjeun teu satuju sareng bagian tina wacana ieu, bageur teu nganggo Quotespedia.org atanapi situs web, sifat, atanapi perusahaan anu gaul. Urang cagar hak ngarobih istilah ieu iraha wae. Anjeun kedah kitu, pariksa deui périodik pikeun parobihan. Ku ngagunakeun halaman wéb ieu saatos kami pasang parobahan naon, anjeun satuju nampi perobihan éta, naha anjeun parantos marios aranjeunna.

Gambar anu dianggo dina Quotespedia.org dicandak tina situs wéb, babaturan, sareng pangguna anu bebas hak cipta, sareng dipercaya aya dina "domain umum". Urang kumpulkeun aranjeunna, nyalinana aranjeunna, teras nempatkeun aranjeunna di galeri. Upami anjeun leres anu ngagaduhan gambar sareng hoyong dihapus dihapus email kami sareng kami masing-masing bakal ngahapus paménta.

Tanda kutip anu dipidangkeun dina website ieu ngan ukur kanggo tujuan pendidikan sareng motivasi sareng sayogi pikeun dianggo pribadi sareng gratis. Teu aya biaya disumputkeun lamun diunduh éta.