Suksés sanés tujuan, éta perjalanan. - Zig Ziglar

Suksés sanés tujuan, éta perjalanan. - Zig Ziglar

kosong

Hirup janten pikaresepeun sabab sadaya urang ngagaduhan rupa impian sareng karepna dileukeunan. Éta ngajaga urang ngamotivasi sareng ngamungkinkeun urang ngalaman sababaraha kaayaan dina kahirupan anu ngajantenkeun kami janten jalma.

Urang kedah pasti nyetél tujuan supados urang tiasa ngudag pendekatan anu pasti pikeun merealisasikan impian urang. Tapi saurang kedah ngartos yén urang henteu kedah lirén atanapi ngabatesan diri ku diri urang saatos ngahontal tujuan urang. Urang kedah kabuka pikeun ngajalajah langkung sareng ngaku seueur kasempetan anu aya sateuacan urang.

Urang kedah émut yén suksés henteu sami sareng ngahontal tujuan. Sanaos urang kedah kontén dina kahirupan, sok penting ngajaga seuneu terus - usaha pikeun terang sareng ngajalajah deui. Urang henteu kedah ngeureunkeun diri urang tina ngajalajah langkung seueur dina kahirupan.

Upami urang nyandak kasuksésan janten perjalanan, maka urang bakal teraskeun pikeun nganapigasi. Ieu bakal ngajantenkeun kahirupan urang langkung ageung sareng ngabantosan urang mendakan hal-hal anu mungkin parantos aya anu pikaresepeun. Éta ngajantenkeun kahirupan langkung enrich sabab ngabantosan kami nampi langkung seueur perspektif, jalma anyar, sareng ngamungkinkeun urang diajar.

sponsor

Éta ogé masihan kami kasempetan pikeun nyumbang kana masarakat dina sagala cara anu urang tiasa. Upami urang tiasa nyumbang sareng ngadamel dampak ka anu peryogi pitulung urang, maka urang tiasa nyebatkeun yén kami parantos hasil. Sakali deui, kontribusi ieu ogé ngagaduhan pilihan anu terbatas pikeun dipikirkeun.

Hiji kedah salawasna milarian cara pikeun milari kasempetan anyar sareng terus diajar sareng ngala. Ngajaga perjalanan diajar lumangsung nyaéta kasuksésan mang.

Anjeun Dupi ogé kawas