Entong ngantep kasuksésan dina sirah anjeun sareng henteu pernah ngantep gagal dina haté anjeun. - Ziad K. Abdelnour

Pernah ngantep kasuksésan janten anget kana sirah anjeun sareng henteu kantos ngantep gagalna dugi ka haté anjeun. - Ziad K. Abdelnour

kosong

Hirup datangna sareng turunna. All of us have unique journeys that take us to various destinations. Even though our lives are different, there are certain underlying principles that apply to all of us. All of us achieve success at some point and all of us experience failures as well.

Sanaos derajat ungkapan urang variatif, urang sadayana ngarasa kabagjaan nalika urang suksés sareng kasedihan nalika urang gagal. Éta ngan ukur alami pikeun émosi ieu tapi anu penting pikeun urang ngartos nyaéta sajauhana pikeun ngantepkeun émosi ieu mangaruhan urang.

Nalika urang suksés, urang ngarasa sombong ku diri, tapi urang sering kaleungitan rasa rendah diri urang. Urang bisa ngaraos yén urang saluhureun dulur anu sanés, sareng anu sanés aya cara handapeun urang. Sikep sapertos kitu nyakinkeun kapribadian urang sareng urang leungit hormat dina prosésna.

Nalika suksés, urang kedah ngajaga kajagaan sareng bersyukur ka sadayana anu ngabantosan urang ngahontal tempatna. Urang kedah bersyukur yén urang tiasa janten dimana kami ayeuna. Jurus anu ngantepkeun kasuksésan urang kana sirah, turunna kami dimimitian.

sponsor

Kami ngarasa yén teu aya anu ngarampa urang, sareng urang jaga. Kami henteu damel sakumaha susah sareng kusabab kareueus sareng lalai ieu; hiji condong leungit naon anu aranjeunna kahontal.

Nya kitu, nalika gagal lumangsung, urang henteu kedah nyalahkeun diri ku urang dugi ka urang matak kuciwa pikeun maju. Urang kedah nyandak gagal salaku pangajaran sareng diajar tina éta. Éta ngabantuan urang pikeun nyanghareupan sareng ngadamel kaayaan di masa hareup dina cara anu langkung saé.

Anjeun Dupi ogé kawas