Upami anjeun tiasa ngimpikeunana, anjeun tiasa ngalaksanakeunana. - Walt Disney

Upami anjeun tiasa ngimpi éta, anjeun bisa ngalakukeunana. - Walt Disney

kosong

Lamun bisa impian eta, anjeun bisa ngalakukeun hal eta.
- Walt Disney

Anjeun Dupi ogé kawas