Hirup sanés ngeunaan ngantosan badai musna. Éta ngeunaan diajar kumaha menari nalika hujan. - Vivian Greene

Hirup sanés ngeunaan ngantosan badai musna. Éta ngeunaan diajar kumaha menari nalika hujan. - Vivian Greene

kosong

Hirup sanés ngeunaan ngantosan badai lunta, tapi langkung seueur ngeunaan diajar jogét dina hujan, ngan ukur métafora pikeun ngagambarkeun éta hirup henteu lancar sagala waktos.

Anjeun kedah pendak sareng seueur halangan dina garis, sareng pastina moal aya jalan pikeun anjeun tiasa kabur ti aranjeunna waé. Anjeun teu tiasa teras-terasan ngantosan badai lunta; rada anjeun kedah ngamimitian diajar ngeunaan kumaha menari nalika hujan.

Dina kahirupan, anjeun pasti bakal nohonan seueur halangan, tapi anjeun henteu kedah sieun ku halangan-halangan éta sareng mutuskeun nangtung di ditu.

Anjeun henteu kedah ngantosan waktos anu sesah ngalirkeun, sadayana nyalira. Sabalikna, anjeun kedah janten jalma anu ngajaga sadaya kamungkinan pikeun jogét sanaos hujan.

sponsor

Émut yén unggal halangan dimaksudkeun pikeun masihan anjeun pelajaran anu paling ageung dina kahirupan anjeun.

Anjeun henteu kedah ngantosan masalahna diliwatan, tapi anjeun kedah kéngingkeun sababaraha kaahlian atanapi anu sanés supados anjeun tiasa merangan kasusah dina waktos sesah éta, sareng ngalatih diri pikeun ngungkulanana.

Nyaho yén moal aya waktos sesah anu bakal tetep. Éta sadayana ngeunaan sudut pandang anjeun anu penting! Maka, anjeun kedah gaduh persépsi pikeun merjuangkeun sagala waktos anu sesah sareng ngalakukeun kahadéan dina kahirupan anjeun, sapertos anjeun ngungkulan sadayana, sareng gaduh waktos anu saé dina akhir dinten.

Masing-masing halangan bakal masihan anjeun pelajaran pikeun kahirupan, sareng ngan ukur nalika anjeun ngalaksanakeun éta diajar yén anjeun tetep tumuh mangtaun-taun sumping.

sponsor