Waktos-waktos sesah teu pernah lepas, tapi jalma tangguh henteu. - Robert H. Schuller


Ketahanan sareng méntal kakuatan tiasa jauh dina ngabantosan urang ngaliwat waktos susah. Urang kedah gaduh pikiran anu optimis sareng praktis. Pikeun nyanghareupan waktos anu tangguh sareng kaluar tina hasil éta, urang kedah narékahan pikeun milari solusi anu bakal nulungan urang kaluar tina kaayaan.

Upami aya jalma sanés tiasa ngalakukeun kitu, éta salawasna disarankan yén usaha koléktif ditunda pikeun ngalangkungan jaman poék. Hiji kedah émut yén "Ieu ogé bakal maot". Urang ngan kedah ngantosan éta kalayan kasabaran sareng harepan.

Jalma anu neuleuman pikeun ngalangkungan jaman tangguh sareng anu langkung penting ngamekarkeun kaahlian pikeun nyanghareupan kaayaan anu sesah nyaéta jalma anu janten jalma anu tangguh.

Aranjeunna nyaéta anu kedahna batur gumantung sareng nampi inspirasi ti. Aranjeunna mangrupikeun anu ngabantosan batur pikeun ngalangkungan kaayaan anu sesah kusabab aranjeunna parantos diajar ngalangkungan - sareng éta mangrupikeun jenis pangajaran anu pangsaéna.

sponsor

Jalma-jalma anu kapungkur nembé jaman tangguh leres-leres ngartos nilai hirup sareng seueur hal, anu kami diperhatoskeun. Aranjeunna aya dina kaayaan nalika aranjeunna kedah pisan kedah berkurban, tapi aranjeunna kaluar ti dinya. Ku sabab éta, aranjeunna leres-leres ngahargai hal-hal anu sasarengan dina kahirupan sareng ngagaduhan pelajaran anu tiasa dipasihkeun.

Upami anjeun kantos ninggali jalma-jalma tangguh kieu, sok cobi terang langkung seueur ngeunaan pangalamanana sareng diajar ti aranjeunna; ku kituna anjeun gaduh wawasan kana naon anu kudu anjeun lakukeun upami anjeun ngadanghareupan kaayaan beurang.

Anjeun Dupi ogé kawas