Sagala hal hébat gaduh awal leutik. - Peter Senge

Sagala hal anu saé gaduh awal anu leutik. - Peter Senge

kosong

Nalika urang dewasa, sadaya kagungan aspirasi anu béda dina kahirupan. Dimimitian kusabab inspirasi anu béda anu urang tingali di sabudeureun urang sareng sagala rupa pangalaman anu urang gaduh salaku hasil hirup. Pikeun ngahontal impian urang, urang sering mikir yén urang meryogikeun seueur sumber anu henteu ngagaduhan.

Kami ogé sakaligus, cangcaya pikeun mikirkeun kamampuan diri nyalira kamampuan urang henteu cekap. Dina tahap ieu, urang kedah ngeureunkeun sareng pikir. Éta penting pisan percanten ka diri anjeun. Urang kedah masihan pangajén diri, sanaos ogé pikeun sababaraha kasuksesan ogé.

Urang kedah nyandak kawani tina sababaraha kasuksesan sareng ngawangun kapercayaan ka aranjeunna. Béda pangalaman nunjukkeun kami sudut anu béda dina kahirupan. Ieu ngajarkeun urang rupa-rupa pelajaran anu ngabantosan urang tumuwuh. Ku alatan éta, urang kedah terang kana sakedik hal-hal sareng ngawangun kana éta. Éta nyumbang ka arah merealisasi cita-cita urang sadayana gaduh.

Kadang-kadang, urang ogé ngaraos yén kontribusi urang nuju sabab anu langkung ageung henteu masalah. Tapi urang kedah terang yén unggal léngkahna penting. Kami janten pangaruh pikeun anu sanésna ogé tiasa nyumbang. Pangaruh ranté ieu ngajadikeun hiji hal anu gedé sareng gaduh dampak anu signifikan ogé.

sponsor

Kukituna, urang kedah percanten kana kamampuan urang sareng henteu kedah ngahindarkeun ngamimitian anu dilakukeun ku tujuan anu saé. Sanaos urang berjuang sareng henteu tiasa ningali lampu dina tungtung torowongan, urang kedah teras-terasan dina tungtung urang. 

Naon anu nyababkeun ayeuna, moal asup akal engké nalika urang nginget kenangan-kenangan anu écés ngalaksanakeun impian kami engké.