Beuki anjeun muji sareng ngagungkeun kahirupan anjeun, beuki seueur kahirupan dina ngagungkeun. - Oprah Winfrey

Beuki anjeun muji sareng ngagungkeun kahirupan anjeun, langkung seueur pikeun hirup ngagungkeun. - Oprah Winfrey

kosong

Kahirupan mangrupikeun berkah pikeun urang sadayana. Ieu mangrupikeun perjalanan anu luar biasa anu ngagaduhan pangsaéna masing-masing. Kami dipasihkeun sareng kabagjaan indung bumi sareng hubungan anu urang jalankeun nalika urang tumbuh.

Upami anjeun tingali, anjeun bakal kaget ku jumlah hal anu langkung sakitu teu pati dibanding sareng anjeun. Kami ngan ngan ukur sabuk debu di alam ieu, tapi urang tiasa seueur pisan. Urang kedah kitu, ngadamel anu pangsaéna dina kahirupan urang sareng hirup dina cara anu paling mangpaat.

We sometimes only celebrate certain milestones. But if we learn to appreciate and celebrate the little things in life more often, then perhaps we will all be more positive and happier in life. We must learn to see the good in others and praise it. This boosts others to continue their good deeds and take another step forward in the right direction.

Sawaktos Anjeun muji sareng ngagungkeun kahirupan anjeun langkung sering, maka anjeun tingali seueur kemungkinan anu anjeun hoyong nyobaan. Hal ieu nyababkeun langkung seueur pangalaman anu ngawangun urang janten manusa anu langkung dewasa. Ku sabab kitu, urang mendakan seueur alesan sareng kaayaan pikeun ngagungkeun.

sponsor

Hirup janten langkung nikmat. Nalika urang ngagungkeun sareng muji kahirupan urang nyalira, urang sadar kumaha hak istimewa urang bener. Lajeng kawajiban urang ngabantosan batur anu peryogi. Hal ieu ngajantenkeun kahirupan maranéhanana langkung hadé sareng kahareupna ngajantenkeun masarakat urang teraskeun. Upami urang tiasa ngukut mental ieu, urang ogé tiasa Hirup hirup parah tur buahan.

Anjeun Dupi ogé kawas