Abdi henteu pernah KALAH, kuring ogé meunang atanapi diajar. - Nelson Mandela


Nalika anjeun sapatemon a kaayaan dina kahirupan anjeun, terang yén anjeun ogé meunang atanapi diajar, sareng anjeun moal éléh. Ieu mangrupikeun kutipan ti Nelson Mandela dimana anjeunna nyarios yén anjeunna henteu pernah éléh perang, anu mangrupikeun jelas tina sumanget olahragawan dina dirina.

Penting pikeun ngarti yén anjeun kedah salawasna kabuka pikeun diajar sareng ulah nganggap enteng diri anjeun sanajan anjeun kedah pendak sareng karugian.

Anjeun kedah ngartos kanyataan yén kahirupan sadayana ngeunaan pasamoan tantangan anyar unggal dintenna sareng anjeun henteu kedah nyandak karugian salaku kakurangan anjeun. Dina ahir poé, éta sadayana ngeunaan sudut pandang anjeun anu badé janten masalah.

Anjeun gaduh kamungkinan pikeun ngarti yén teu aya anu meunang perang dina usaha anu pangpayunna. Sadaya jalma anu suksés ayeuna parantos ngaraos jutaan kali sateuacan sadayana leres-leres nyepeng piala kasuksesan.

sponsor

Dina cara anu sami, éta saé bahkan upami anjeun gagal sateuacan anjeun ngajantenkeunana janten kahadean anjeun, anu ogé ngandung harti yén anjeun nyobian atanapi usaha pisan pikeun ngajantenkeunana hasil!

Ieu pasti mangrupikeun titik anu saé pikeun dirina sareng upami anjeun leres-leres hoyong suksés, pastikeun anjeun nganut éléh anjeun.

Terang yén aya diajar dina unggal kagagalan, sareng éta hal anu paling hébat. Anjeun kedah teras-terasan siap nampi kaayaan anjeun sareng nyandak kaayaan anjeun nalika aranjeunna sumping.

Daripada lumpat tina kaayaan, anjeun kedah mutuskeun pikeun ngarangna perang dugi ka akhirna sareng tetep sumanget luhur pikeun anjeun anu moal éléh kusabab anjeun boh diajar atanapi meunang.

sponsor

Nalika anjeun gagal, anjeun janten waspada kana sadaya alesan anu henteu hasil sahingga anjeun tiasa mendakan daérah anu anjeun salah.

Anjeun bakal terang kasalahan anjeun, sareng éta penting pisan pikeun mastikeun yén anjeun henteu ngulang deui sakali-kali deui.

Nalika anjeun éléh, anjeun terang sadayana kode anu henteu hasil sahingga anjeun tiasa ngaleungitkeunana, maka, pokuskeun pikeun digawé sareng anu sanés.

Kituna, dina waktos sanésna anjeun henteu kéngingkeun, pastikeun yén anjeun masih nyekel sikep positip dina diri anjeun, sareng anu antukna bakal ngabantosan anjeun nyandak piala gancang-gancang atanapi engké.

sponsor
Anjeun Dupi ogé kawas