Kahirupan dimimitian dina tungtung zona kanyamanan anjeun. - Neale Donald Walsch


Sadayana ngagaduhan impian sareng tujuan dina kahirupan. Tapi sering eta kaiket ku naon anu urang tingali di sabudeureun urang sareng naon anu di lakukeun ku batur. Tapi urang kedah ngartos yén urang henteu kedah ngabatesan diri waé waé.

Rada urang kedah ngajalajah sababaraha kamungkinan sareng upami tiasa, coba ogé éta. Teras ngan ukur urang leres-leres bakal ngartos sagala rupa pilihan anu sayogi. Teras kami tiasa ngadamel rencana kami sasuai.

Know that life becomes interesting only when you push your limits. Being within the defined comfort zone is quite easy. It doesn’t require us to push ourselves to do something that we do not already are mentally prepared to do. It doesn’t make us explore ourselves and outdo our potential.

Nalika anjeun kaluar ti zona kanyamanan anjeun sareng nyobian hal anu henteu diteraskeun, anjeun dina waktos anu sami milari hal anu anyar ngeunaan diri anjeun. Hal ieu ngajantenkeun hirup langkung narik sareng masihan anjeun tepi.

sponsor

Ayeuna aya dina tungtung zona kanyamanan anu didefinisikeun yén kahirupan anjeun dimimitian. Anjeun muka diri dugi ka kanyahoan anu ngawangun kahirupan anjeun béda pisan sareng impian anjeun ogé robih. Anjeun tepang jalma anyar anu gaduh carita énggal sareng pangaruh anu béda dina anjeun.

Anjeun teras bakal gaduh inspirasi anu béda anu bakal ngakibatkeun cita-cita anu béda. Anjeun panginten tiasa ningal diri anu ngalacak kursus anu bénten pisan dina kahirupan anu anjeun henteu kantos bayangkeun upami anjeun henteu tinggalkeun zona kanyamanan anjeun. Kudu kabuka kana parobihan ieu sareng ngakibatkeun kahirupan anu pikaresepeun sareng minuhan.