Entong ngantosan. Waktos moal pernah pas. - Napoleon Hill

Entong ngantosan. Waktos moal pernah pas. - Napoleon Hill

kosong

Ngantosan mangrupikeun salah sahiji bagian anu umum ngeunaan psikologi manusa. Salaku manusa, seueur urang nyangka ngadagoan dugi ka kaayaan nguntungkeun urang kajantenan. Sareng kusabab éta, urang teras langkung milih waktos anu pas. Nanging, hal penting anu kedah anjeun paham éta waktos anu pas na moal kajadian.

Teu aya anu nyebatkeun waktos anu pas. Anjeun kedah ngaku yén naon waé anu anjeun rencanakeun, anjeun kedah dilakukeun ayeuna. Atanapi, bakal kasep. Janten, hal anu pangsaéna pikeun anjeun nyaéta henteu ngadagoan.

Kami terang yén anjeun gaduh sababaraha rencana dina kahirupan anjeun. Sareng anjeun ngantosan waktos anu pas kanggo ngaéksekusi rencanaana. Tapi, upami anjeun hoyong nyaksian kasuksésan dina ngahontal rencana anjeun, anjeun ayeuna kedah ngamimitian.

Panginten, éta bakal butuh sakedik waktos, tapi hasilna bakal ngahasilkeun. Salian ti éta, nungguan moal bakal aya gunana pikeun anjeun, kecuali miceunkeun sababaraha waktos mulia anjeun. Sareng upami anjeun nyéépkeun waktos, anjeun henteu kantos tiasa ngahontal kasuksésan anu dipikahoyong dina kahirupan anjeun.

sponsor

Janten, éta waktos anu anjeun kedah ngamimitian sareng kumawula pinuh. Kami ngajamin yén anjeun bakal ngahontal tujuan anjeun dina waktos sanés.

Anjeun Dupi ogé kawas