Anjeun moal kantos éléh dugi ka lirén nyobian. - Mike Ditka

Anjeun moal kantos éléh dugi ka lirén nyobian. - Mike Ditka

kosong

Teu aya kabeneran anu langkung hébat tibatan kanyataan yén gawé pagawéan teras-teras manfaatkeun kauntungan masing-masing. Hirup pinuh ku rame. Kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong atanapi ngarepkeun moal sigana gampang. Éta henteu hartosna yén urang kedah nyerah. Ngadamel kasabaran sareng neraskeun kerja keras ngabantuan ngagayuh tujuan anjeun.

Anjeun henteu rugi upami henteu ngahontal tujuan anjeun. Tapi anjeun pasti rugi upami anjeun lirén nyobian. Hiji panginten yén aya had kana jumlah anu anjeun tiasa nyobian. Tapi kaleresan urang kedah nyorong batasan urang.

Tangtosna, rasionalitas kaayaan kedah diukur, tapi urang kedah ngartos yén upami hiji lawang nutup panto sanés muka. Usaha urang pikeun ngahontal hiji hal henteu kedah ngirangan. Urang kedah tiasa milari kasempetan énggal dina waktos ka waktos urang teras tiasa maju dina kahirupan.

Naon anu anjeun nganggap salaku karugian ngan ukur fase dina kahirupan anu anjeun pasti bakal malire upami anjeun nyobian. Ku alatan éta, ulah ngantepkeun diri sareng jaga diri anjeun luhur. Optimisme nyababkeun kami tanaga pikeun langkung hadé. Urang teras ningali lampu di tungtung torowongan sareng mimitian damel ka arahna.

sponsor

Pernah ngantepkeun saha waé anu nyarios yén anjeun parantos éléh. Béjakeun ka aranjeunna yén anjeun bakal milari jalan kaluar sareng nyandak éta salaku tantangan pikeun ngalakukeun anu langkung saé. Milik anjeun lampah bakal nyarios langkung tarik ti kecap sareng seueur anu bakal katingali kanggo anjeun anu katahanan.