Upami anjeun kersa dipikacinta, cinta. - Seneca

Upami anjeun kersa dipikacinta, bogoh. - Seneca

kosong

Cinta nyaéta hal anu paling penting dina kahirupan urang, babarengan sareng kabagjaan. Kadua-dua hal ieu nyambung ka silih. Upami anjeun teu tiasa nyaahkeun batur, anjeun moal tiasa ngahontal kabagjaan. Upami anjeun hoyong ngahontal kabagjaan, anjeun kedah nyebarkeun cinta saloba anu anjeun tiasa.

Urang terang yén sakapeung hésé pisan pikeun bogoh ka batur kusabab kaayaan éta. Nanging, upami anjeun tiasa bogoh ka batur, aya kamungkinan yén anjeunna bakal nambihan. Nya, anjeun kedah terang yén cinta nyaéta duka anu pangsaéna di dunya ieu ku dipikacinta di sisi anjeun anjeun tiasa ngajantenkeun jalma bagja ogé sugema.

Sumawona, anjeun bakal nampi kabagjaan sareng kepuasan. Sumur, éta mangrupikeun salah sahiji hal anu paling anu urang pikahoyong. Tanpa cinta, teu aya eksis dina kahirupan urang. Janten, iraha ogé anjeun aya kasempetan pikeun dipikacinta batur, anjeun henteu kedah ngajauhan éta.

Hiji hal anjeun kedah tetep émut nyaéta yén upami anjeun hoyong nampi cinta ti batur, anjeun ogé kedah resep aranjeunna. Tanpa masihan cinta, anjeun moal tiasa ngarepkeun kanyaah ti batur. Éta mangrupikeun hal anu kedah urang saling bertanding. Janten teu eureun ngasihkeun batur.

sponsor

Nanging, éta bakal janten pilihan pangsaéna pikeun anjeun upami anjeun henteu ngaharepkeun nanaon. Nyasihkeun batur sareng ngarepkeun cinta sanés dipikabutuh. Bisi upami jalma éta gagal masihan cinta anjeun, éta bakal ngejat haté anjeun. Tapi anjeun henteu kedah salempang ngeunaan naon waé anu mangrupikeun aturan hirup éta lamun anjeun bogohkeun ka batur anjeun bakal kasasar deui.

Janten, anjeun tiasa ningali yén cinta anu paling penting dina kahirupan urang. Éta mangrupikeun jawab katenangan katenangan, kabagjaan, sareng kepuasan. Janten tepat, cinta mangrupikeun harta anu anjeun sakuduna. Éta bakal masihan anjeun kenangan yén anjeun tiasa nyimpen sadayana kahirupan anjeun.

Anjeun Dupi ogé kawas