Nyorong dinten ieu pikeun naon anu anjeun badé énjing. - Lorii Myers

Push ayeuna kanggo naon anu anjeun badé énjing. - Lorii Myers

kosong

Sanaos hirup teu biasa mah nya kitu penting anu urang nyiapkeun kanggo masa depan. Sadayana urang gaduh sababaraha kahayang sareng tujuan anu hoyong urang ngahontal dina kahirupan. Pikeun impian ieu kalaksanakeun, penting yén urang ngarencanakeun. Teu aya waktos anu pas atanapi tempat anu pas pikeun ngamimitian nyiapkeunna.

Sok émut yén kerja keras sareng karep ngan ukur balayar anjeun. Penting pisan pikeun ngarencanakeun lampah anjeun supados tiasa ngahontal naon waé anu anjeun pikahoyong sareng janten eusi dina kahirupan. Bakal aya halangan bahkan parobihan pikeun kumaha anjeun parantos ngarencanakeun lalampahanana. Tapi kadeudeuh anjeun siap Cope.

Anjeun kedah ngadepkeun kahirupan nalika ngadeukeutan anjeun, tapi penting pikeun tetep diwangun dina kaayaan sapertos kitu. Anjeun kedah milarian jalan alternatif supados anjeun atos ngarobih sareng parantos ngahontal naon anu anjeun pikahoyong.

Anjeun ogé panginten yén anu tos direncanakeun sateuacana pikeun diri anjeun henteu pikaresepeun deui. Pastikeun anjeun nyalira. Upami anjeun masih ngarasa yén anjeun parantos mendakan nafsu anyar anu anjeun badé ngudag maka anjeun kedah merancang éta sasuai.

sponsor

Tetep nyobian teraskeunkeun anu saé sampé mikir yén anjeun wareg. Henteu sadayana anu dipikahoyong bakal gampang, janten anjeun kedah nyorong. Anjeun teu kedah nyerah. Anjeun bakal peryogi dukungan tapi émut kana anu ngadukung anu langkung kuat pikeun diri anjeun nyaéta anjeun.

Teu aya anu bakal nangtung pikeun anjeun jalan anu anjeun bakal. Sangkan henteu kaleungitan kapercayaan diri sareng maju. Jelas kana naon anu anjeun pikahoyong sareng narékahan pikeun éta. Upami anjeun hoyong ningali parobahan naon waé pikeun masarakat ngamimitian éta. Ulah ngantosan saha waé pikeun ngabuktikeun pamanggih anjeun upami anjeun pikir éta ngahasilkeun. Upami anjeun ngalakukeun hal anu saé, anjeun bakal ningali akibatna pas atanapi engké.