Émut sadayana hal tiasa dilakukeun pikeun jalma-jalma anu iman. - Gail Devers

Émut sagala hal anu mungkin pikeun jalma anu iman. - Dealer Gail

kosong

Timer kapercayaan dasarna mangrupikeun percanten ka diri. Penting pikeun iman dina diri anjeun sareng tugas anu anjeun laksanakeun, ngan teras anjeun tiasa naék pikeun suksés sareng bagja. Kapercayaan Diri mangrupikeun konci pangbadagna pikeun kasuksesan. Sakali anjeun percanten ka diri anjeun, anjeun tiasa ngantepkeun sieun gagalna. Upami anjeun kakurangan iman sareng kapercayaan, anjeun bakal kakurangan dina tindakan, sahingga, anjeun moal ngagaduhan cekap cekap pikeun ngadamel diri.

Jalma-jalma anu henteu percanten ka diri dirina bakal tungtungna kakurangan kayakinan pikeun ngalakukeun hiji hal, sareng kitu, aranjeunna condong nyetél barna asuh teuing. Jalma anu teu percaya diri kana dirina bakal tungtungna gaduh harga diri anu handap, sahingga teu percaya. Lantaran, aranjeunna moal tiasa ngajalankeun kana poténsial lengkep sareng maju.

Teu aya anu disebut 'mustahil'. Sadaya anu anjeun kedah percanten ka diri anjeun, sareng anjeun pasti ngahontal sagala hal anu anjeun pikahayang! Narimaan diri penting pisan. Sakali anjeun tiasa ningali sia, anjeun bakal tiasa iman dina diri anjeun.

Jalma anu narima kanyataan yén anjeunna leumpang di sapanjang jalan anu bener bakal milari jalan pikeun dugi ka tujuan. Sabalikna, upami anjeun gaduh kateupastian ngeunaan diri anjeun, anjeun bakal tetep dilema naha anjeun nuju ngalacak jalan anu leres.

sponsor
Anjeun Dupi ogé kawas