Entong pokus kana kanyeri, pokus kana kamajuan. - Dwayne Johnson

Entong pokus kana kanyeri, pokus kana kamajuan. - Dwayne Johnson

kosong

Entong pokus kana kanyeri; pastikeun yén anjeun fokus kana kamajuan.

Émut dinten anu mimiti anjeun mimiti leumpang nyalira? Naha anjeun ngamimitian ngaji sakaligus? Anjeun henteu sareng éta anu dimaksud kahirupan!

Anjeun kedah pastikeun yén tibatan pokus kana kanyeri, anjeun kedah pokus kana kamajuan. Anjeun panginten murag sababaraha kali nalika nyobian nangtung dina suku anjeun sareng nyobian leumpang.

Nanging, upami anjeun difokuskeun ngan ukur sababaraha kali anjeun gagal sareng tatu anu anjeun pikagaduh, anjeun panginten moal sanggup nangtung lempeng ayeuna.

sponsor

Dina cara anu sami, unggal-unggal anjeun ngamimitian ngalakukeun anu munggaran, pastikeun anjeun tiasa diajar.

Daripada fokus kana ngan ukur nyeri, cobaan pikeun milarian terang kunaon kaayaan henteu tétéla dina kahadean anjeun.

Daripada ngahuleng ngeunaan éléh atanapi karugian anu anjeun parantos laksanakeun, cobi terang kunaon hal éta henteu tétéla numutkeun anjeun.

Terang yén kahirupan sadayana ngeunaan nyandak pelajaran sahingga, anjeun kedah salawasna ngagaduhan pola pikir pikeun teras-terasan ningkatkeun unggal dintenna.

sponsor

Coba candak pelajaran di bumi, salami hirup salaku guru anu pangageungna, sareng pelajaran anu anjeun pelajari tina éta moal tiasa diganti.

Éta bakal ngajantenkeun anjeun diajar tina pangalaman waktos nyata sareng upami anjeun cukup untung, anjeun bakal diajar langkung seueur tibatan anu sanés cara hirup ngajar anjeun.

Anjeun Dupi ogé kawas