Tanpa hujan, henteu aya anu tuwuh, diajar ngarangkul badai hirup anjeun. - Anonim

Tanpa hujan, euweuh anu tumbuh, diajar nangkeup badai kahirupan anjeun. - anonim

kosong

Kitu saurna gagalna mangrupikeun bagian anu penting tina kahirupan urang sabab aranjeunna ngan ukur bentukna urang pikeun anu langkung saé. Sakapeung urang kedah paham kanyataan yén ribut henteu ngan ukur ngabongkar kahirupan urang tapi ogé ngabersihan jalur urang.

Hirup henteu pernah bed tina mawar na sok naékna coaster roller. Hirup gaduh prioritas sareng hartosna sorangan. Urang ulah kantos leungitkeun harepan sareng amanah ka Allah. Urang kedah émut yén Gusti ngan ukur nyiapkeun urang pikeun Kahirupan anu langkung hadé sareng bermakna ku masihan urang sababaraha pelajaran hirup.

Gagal mangrupikeun batu léngkah sukses sabab urang ngan ukur tumbuh tina kasalahan. Urang kedah ngalakukeun kasalahan kusabab aranjeunna ngan ukur ngabantosan urang pikeun nganalisa naha sareng dimana urang badé salah.

Pamikir anu kasohor sareng ahli fisika anu kasohor Albert Einstein pernah nyarios yén saha waé anu henteu kantos ngalakukeun kasalahan anu henteu kantos nyobian anu anyar. Kanyataanna, seueur gagal hirup nyaéta jalma anu nyerah dina momen anu terakhir tapi teu sadar kumaha caketna kana kasuksésan.

sponsor

Urang kedah nampi kuciwa ngeunaan kahirupan nalika urang ningali gagalna. Ieu sabab hiji-hijina hal anu permanén di dunya ieu nyaéta robih, sareng fase anu goréng ieu ogé bakal luntur kalayan waktos. Urang kedah émut yén nalika kaayaan janten sesah, ngan sesah angkat. Ieu hartosna urang milih takdir urang sorangan.

Usaha rajin sareng perjuangan urang saleresna mangrupikeun rarancang pesen kami anu suksés. Penting pikeun masihan diri tina waktos sareng gaduh sabar pikeun ngadagoan hasilna. Perkara teu aya anu kajadian dina kahirupan, urang henteu kedah nyerah pangharepan.

Pemenang henteu ngalakukeun sababaraha hal anu béda; tapi maranehna ngan ukur ngalakukeun béda. Hirup mangrupikeun sadayana ngeunaan kumaha carana ngartos sareng napsirkeun kasalahan urang sareng nyiptakeun waktos pangsaéna sareng sumber-sumber anu langkung saé pikeun ngadamel gerak anu langkung saé, anu bakal nyandak urang hiji léngkah anu langkung caket kana kasuksésan.

sponsor
Anjeun Dupi ogé kawas