Bangun unggal dinten sareng bersyukur pikeun kahirupan. - Anonim

Hake unggal dinten sareng janten bersyukur pikeun kahirupan. - anonim

kosong

Bangun unggal dinten sareng bersyukur pikeun sagala anu anjeun gaduh. Disebutkeun leres yén urang henteu pernah ngahargaan barang-barang anu urang gaduh dugi ka kajabi urang tungtungna kaleungitan éta.

Penting pikeun ngarti yén hirup sanés ngeunaan ngawadulkeun hal-hal anu anjeun henteu gaduh, éta ngeunaan perasaan anu saé sareng nyobian mendakan kabagjaan dina sagala anu anjeun parantos kagungan.

Bersyukur ka Gusti pikeun sadaya anu anjeun kagungan!

Terang yén anjeun panginten moal tiasa kéngingkeun nilaina ayeuna, tapi sakali anjeun naros ka batur anu henteu gaduhna, anjeun bakal tiasa mecahkeun kode anu dipiboga ku anjeun!

sponsor

Daripada humandeuar ngeunaan hal-hal anu leungit dina kahirupan anjeun, cobi milarian ngurilingan hal-hal anu anjeun gaduh!

Anjeun bakal tiasa mendakan yén seueur pisan hal anu anjeun kedah sukur!

Anjeun kedah gumbira ngagaduhan kulawarga anu saé, sapertos lingkungan anu endah, tiasa janten padamelan atanapi tempat diajar, tuangeun anu saé, bumi anu amis, sareng sadayana anu anjeun henteu kantos pikirkeun sateuacanna.

Anjeun kedah sadar éta hirup parantos kado anjeun kalayan seueur pisan hal anu ngajentul. Sadaya anu anjeun peryogi nyaéta nyandak sakedap sareng nyobian ngahargaan aranjeunna sareng anjeun bakal ngaraos diri janten cukup untung! Percanten ka abdi, anjeun bakal!

sponsor
Anjeun Dupi ogé kawas