Ngeureunkeun miharep pikeun aya kajadian sareng jalankeun ngajantenkeunana. - Anonim

Ngeureunkeun pangarep-arep aya anu kajadian sareng angkat janten kajadian. - anonim

kosong

Manusa spésiés ambisius pisan di bumi, oge teu puguh ogé. Urang sadayana ngaharepkeun kasuksésan dina kahirupan urang, urang sadayana ngaharepkeun urang tiasa nyegah hal-hal anu goréng dina kajadian urang, tapi aya sababaraha jalma anu saleresna nyandak léngkah-léngkah pikeun ngucapkeunana.

Kami ngaharepkeun janten dokter anu hébat atanapi insinyur efisien, panyanyi mesmerizing, tukang jangkung hebat, sareng sajabana. Kami ngaharepkeun kami ngawawancara ka perusahaan anu ageung; ngaharepkeun kami maén sareng musisi éta; urang ngarepkeun urang tiasa maén sareng ahli olahragawan tinangtu dina kahirupan urang. Urang sadaya ngagaduhan seueur hajat.

Nanging, urang henteu ngartos kana hiji hal anu alit. Urang henteu ngartos yén sanés ngantosan saukur sareng ngaharepkeun hiji kajadian anu bakal terjadi sareng urang, upami urang usaha pikeun nyababkeun éta, panginten urang leres bakal ngalangkungan ngimpi anu cita, hajat kami.

Sok émut yén upami anjeun ngagaduhan impian, tujuan, anjeun ngagaduhan kakuatan pikeun ngahontal éta. Éta parantos katingali anjeun kusabab anjeun parantos siap sareng cekap pikeun ngamimitian dina jalan pikeun ngimpi impian. Sésana, anjeun kedah ngalakukeun éta sorangan.

sponsor

Anjeun kedah tetep ngudag. Anjeun kedah tetep berjuang pikeun éta. Dunya bakal terus miceun masalah anjeun. Nanging, anjeun masih kedah ngatur pikeun tetep ka dinya. Anjeun bakal nyanghareupan jaman tangguh; impian anjeun bakal caket sareng karep; tapi anjeun kedah masihan perlindungan ka aranjeunna. Anjeun kudu tetep hirup.

Kusabab, sok terangkeun hiji hal ieu salami anjeun ngayakeun kana tujuan anjeun, éta ngan ukur bakal ngabantosan anjeun pikeun ningkatkeun kaahlian pikeun ngahontal éta. Ku sabab éta, iraha waé anjeun badé aya anu sasarengan, nyandak sababaraha léngkah pikeun ngahontal tempat éta. Henteu aya anu datang bébas; anjeun kedah ngajantenkeun eta.

Anjeun Dupi ogé kawas