Jempé langkung saé tibatan drama anu teu perlu. - Anonim


Béda pangalaman micu urang béda. Tapi urang sadayana kedah diajar meta sacara pas kana kaayaan anu béda réaksi urang bermakna sareng ulah ngadamel dampak anu parah ka saha waé.

Kadang-kadang, urang teuing kaget pikeun ngaréaksikeun, sareng urang dumbfounded. Tapi dina waktosna, urang ngarasa yén kami gaduh pendapat anu kuat sareng kedah nganyatakeun yén padahal biasana dipikirkeun kana résponsi. Tulisan ieu bisa waé henteu tiasa dianggo pikeun anjeun tapi tiasa mangaruhan jalma anu sanés.

Salawasna beuratkeun hasil tina répercussions ieu ngabandingkeun anjeun sareng nyatakeun pendapat anjeun. Tangtosna, nangtung ngalawan naon salahna tapi sok nangtoskeun kaayaan sateuacan ngaréaksikeun. Réaksi anjeun henteu kudu mangaruhan pangaruh anu sanés.

Émut yén éta salawasna hadé pikeun nyingkahan drama anu henteu perlu ku cicing waé. Aya panginten waktos anu langkung luyu sareng kaayaan anu bakal tiasa ngatasi kaayaan éta. Ku sabab kitu, penting pikeun urang tiasa nangtoskeun kaayaan sareng ngaréaksikeun sasuai.

sponsor

Kadang-kadang henteu ngajaga tiiseun nyerep anjeun kana drama anu teu kaduga anu anjeun moal resep ogé. Maka, upami anjeun ningal kaayaan anu bénten aya pendapat anu bénten sareng pendapat anjeun moal mendakan parobosan anu signifikan langsung, tetep cicingeun.

Tetep jempé sanés hartosna anjeun langkung isin teuing tina naon anu kedah dilakukeun. Tumindak jempé kumargi lampah nyarios langkung tarik tinimbang kecap.

Do the needed work which will be meaningful and will have a significant impact and positive effect in addressing the issue at hand. That is the most fruitful way of addressing a situation and not get dragged away in meaningless banter.

sponsor
Anjeun Dupi ogé kawas