Entong pernah nyerah. Hal-hal anu hébat butuh waktos. Kedah sabar. - Anonim

Entong pernah nyerah. Hal hébat nyandak waktos. Kedah sabar. - anonim

kosong

Dina kahirupan, anjeun tiasa nyanghareupan kaayaan anu béda iraha anjeun hoyong nyerah. Jalma anu dewasa tur wijaksana moal pernah ngalakukeun kitu! Émut yén teu aya anu dirobih langsung saatos usaha anu munggaran.

All those successful personalities that you see around you today is none other than the ones who have never accepted failure. They might have failed in their lives a million times, but they didn’t accept it even for a single time. They have always been the ones who kept on trying over and over again.

Hirup henteu mangrupikeun tempat tidur mawar, sareng dina jalur anu ditetepkeun ieu, anjeun tiasa mendakan kasusah, tapi suksés nyaéta anu teras-terasan ngalangkungan anu sami sanaos sagala halangan anu kantos sapanjang jalanna.

Kakuatan mangrupikeun faktor anu penting pisan pikeun nangtoskeun naha anjeun bakal tiasa ngahontal kasuksésan dina kahirupan anjeun. Aya bakal waktuna nalika anjeun hoyong nyerah, tapi jurus anjeun nyerah, anjeun nampi gagal anjeun sareng nolak nangtung deui.

sponsor

Upami anjeun nampi kekalahan anjeun, pertandingan kaluhur aya. Upami anjeun leres-leres hoyong ngahontal kasuksésan, anjeun kedah ngagaduhan iman dina diri sareng diajar nolak nyerah sanajan anjeun kalahkeun sababaraha kali.

Émut yén kasuksésan ngan ukur sumping ka jalma anu teu kantos nyerah. Anu anu nyerah ngan ukur anu teraskeun masihan alesan pikeun sésana kahirupanna. Upami anjeun leres-leres badé ngeset diri salaku conto pikeun dunya, diajar damel, gaganti nampi gagal anjeun.

Sabar sareng masihan waktos ka diri. Perkara henteu kajantenan sapeupeuting. Anjeun moal tiasa ningali diri nangtung langsung di puncak kasuksésan sapeupeuting. Anjeun kedah nyayogikeun waktos anu cekap pikeun tetep maju dugi dugi ka puncak éta. 

In the same way, things take time to happen. Many times, people tend to fail only because they lose their patience midway. If you actually want to achieve success, you need to understand the significance of accepting situations as they come, and still tetep iman anjeun tetep utuh. Boga harepan, sareng anjeun tiasa ngahontal naon waé anu anjeun kantos cita-cita!

sponsor
Anjeun Dupi ogé kawas