Kahirupan teuing ironis. Butuh kasedih pikeun terang naon kabahagiaan éta, bising pikeun ngahargaan tiiseun, sareng henteuna ngahargaan ayana. - Anonim

Hirupna teuing ironic. Éta peryogi kasedihan pikeun terang naon kabahagiaan, bising pikeun ngahargaan silaturahmi, sareng henteuna pédah payuneun. - anonim

kosong

Kahirupan ironis sareng éta leres. Kami henteu sadar nilaina hal-hal anu tangtu dugi ka kajaba urang kaleungitanana. Leres, ningali-ningali, anjeun moal sadar ayeuna ieu, tapi turun tina garis, anjeun pasti bakal nyandak éta rasa nyata kecap ieu.

Kami henteu ngahargaan nanaon dugi ka waktos urang gaduhna. Kami nganggap hal éta for teu dibales sareng boro-boro pikeun ningali aranjeunna sareng ngahargaan nilaina. Ieu kumaha psikologi urang condong jalan!

Urang mimitian merhatoskeun hal-hal éta ngan ukur nalika kaleungitan. Dicarioskeun sacara leres yén diperyogikeun kasedihan pikeun terang perkawis kabahagiaan éta!

Anjeun moal terang ngeunaan kabagjaan, sareng bahkan henteu sadar yén anjeun bagja dugi ka kecuali lamun anjeun parantos nyaksian kasusah sareng duka dina kahirupan anjeun.

sponsor

Anjeun kedah ngalaman sababaraha dinten anu goréng pikeun sadar yén anjeun parantos hirup bagja sareng saé salami ieu.

Akibatna, anjeun bakal tiasa ngahargaan nilai tiiseun waé nalika anjeun nguping seueur sora di sakuriling anjeun.

Ku cara anu sanés, éta tiasa diserat sabab anjeun moal pernah tiasa ngartos kumaha tiiseun sareng tenang di sakurilingna bakal ngajantenkeun anjeun raos dugi sareng upami anjeun henteu gaduh kacau di sakuriling anjeun.

Ogé, anjeun bakal tiasa ngartos ajén ayana batur di sakuriling anjeun ngan ukur jalma éta henteu aya deui.

sponsor

Ngan ukur henteuna hiji jalma anu bakal ngajantenkeun anjeun sadar ayana. Nalika batur aya di sakuliling anjeun, urang sering nganggap enteng jalma éta.

Misalna waé, urang ngagaduhan indung urang anu teras-terasan pikeun urang, ngalakukeun sagala padamelan rumah tangga, sahingga, urang henteu sadar ayana anjeunna dugi sareng kajabi anjeunna angkat ka tempat sanés.

In the same way, we do not appreciate the value of something till the time we own them. We can only learn the value when that person is no more there.

Kituna, anjeun kedah salawasna mastikeun yén anjeun diajar ngahargaan hal dugi aranjeunna aya dina kahirupan anjeun, sabab éta moal aya artos pisan pikeun ngahargaan aranjeunna saatos aranjeunna angkat.

sponsor
Anjeun Dupi ogé kawas