Kahirupan janten éndah nalika anjeun diajar janten saé ka diri anjeun sapertos batur. - Anonim

Hirup janten geulis nalika diajar janten saé pikeun diri anjeun sakumaha ka batur. - anonim

kosong

Cinta sorangan mangrupikeun hal anu penting tapi urang sering teu malire waé di tengah ngajaga hubungan anu béda dina kahirupan. Anjeun ngarasa yén ngajaga hubungan-hubungan éta penting pisan sabab aranjeunna anu paling anu dipikacinta sareng anjeun jaga.

Tapi anjeun kedah paham yén anjeun kedah ngurus diri sakumaha anu seueur anu miara pikeun batur. Nyéépkeun waktos pikeun nyéépkeun diri. Bagikeun naon anu anjeun leres-leres cinta sareng terlibat sareng éta. Pasihan diri rohangan pikeun tumuwuh sareng kenal ka diri anjeun.

Ngan upami anjeun bogoh ka diri anjeun, anjeun bakal tiasa nyaah ka batur cekap. Éta henteu hartosna yén urang ngan saukur kedah prioritas nyalira. Eta artina urang nyertakeun diri dina daptar prioritas ogé. Éta bisa disada intuitif tapi urang sering hilap ngaitikeun kaperluan urang nyalira di humdrum hirup.

Kahirupan bakal janten geulis mun anjeun leres bagja. Anjeun bakal mendakan tempat anu senang. Anjeun ogé tiasa mendakan ngeunaan hiji markisa anu henteu pernah anjeun terang. Dasar diri anjeun leres hartosna ngahubungan diri anjeun leres.

sponsor

Nalika anjeun mendakan diri anjeun beuki seueur, anjeun ngamimitian nyukai diri langkung seueur. Ieu ngajadikeun anjeun bagja sareng anjeun siap nyebarkeun kabagjaan ka batur ogé.

Kukituna, penting pikeun henteu mopohokeun diri kana upaya pikeun janten jalma anu hadé dina panon batur atanapi dina ngurus jalma anu dipikacinta. Nenaran diri kana prioritas sareng anu sanésna ogé sareng ngahiji babarengan nuju hirup hirup anu saé.

Anjeun Dupi ogé kawas