Kahadéan ngajantenkeun anjeun jalma anu paling geulis di dunya, henteu paduli kumaha penampilan anjeun. - Anonim

Bageur ngajadikeun anjeun jalma anu paling indah di dunya, euweuh urusan naon anu anjeun katingali. - anonim

kosong

Kaéndahan sanés ngagolér dina penampilan anjeun, tapi éta sacara hadé dina kalakuanana sareng batur.

Kahadéan ngajantenkeun anjeun jalma anu paling geulis di dunya ieu. All you need to focus upon is to treat others right, for that’s what most people lag in them these days.

Anjeun panginten ngagaduhan seueur kakayaan, sareng anjeun tiasa ningali awéwé anu paling geulis sareng anca atanapi lalaki paling ganteng di bumi ieu, tapi henteu leres-leres masalah. Anu penting nyaéta tingkah paripolah batur.

Daripada nganggo kaén anu paling mahal atanapi nyobian pikeun katingal anu pangsaéna ku nganggo seueur makeup, cobi percanten kana kahadéan sareng kesederhanaan, sabab éta mangrupikeun dua hal anu badé mutuskeun cara anjeun némbongan sateuacan anu sanés.

sponsor

Jalma-jalma panginten hilap kana kaéndahan anu dipimilik ku anjeun, tapi upami anjeun sopan ka aranjeunna sareng marahmay tina haté anjeun, éta anu bakal aranjeunna émut salami kahirupan aranjeunna.

Penting pikeun ngarti yén jalma henteu ngagaduhan kahadéan ayeuna-ayeuna, sareng upami anjeun gaduhna, anjeun pastina jalma anu paling luar biasa di bumi ieu.

Anjeun henteu kedah katingali geulis ti penampilan anjeun, tapi upami anjeun lemah lembut, henteu aya di dunya ieu anu tiasa ngéléhkeun kaéndahan anjeun.

Nyaho yén éta kageulisan henteu ditilik ku tampilan anjeun ti luar, tapi éta gumantung kana cara anjeun ningali ti jero! Maka, difokuskeun janten jalma anu diaku sadayana pikeun kapribadian sareng tingkah laku anjeun, sareng sanés ngan ukur dumasar kana penampilan anjeun.

sponsor
Anjeun Dupi ogé kawas