Entong percanten kecap, percanten kalakuan. - Anonim

Entong percanten kecap, percanten kalakuan. - Anonim

kosong

Kecap digolongkeun kosong tanpa tindakan. We might sit and think about the different things that we want to do. While it is very important to plan, but it is even more crucial that you execute it. If we do not, then these become empty words. People will not trust someone who does not do what he or she says.

Nalika anjeun ngalakukeun ngaéksekusi naon anu anjeun percanten, éta gaduh dampak, sareng éta mangpaat pikeun kahirupan sanés. Dampak ieu ngajantenkeun jalma émut ka urang, sareng urang hormat salaku hasil. Ku alatan éta, konsentrasi kana tindakan anjeun sakumaha anjeun resep kana perencanaanana.

Upami anjeun ningali yén batur jangji jauh, teras lacak lampahna. Éta bakal nyaritakeun anjeun ngeunaan karakter maranéhanana. Éta gampang ngarti kumaha jalma téh nurutkeun lampahna. Ulah dipercanten jalma anu gagal pikeun nyarioskeun kecap-kecap kana tindakan.

Nalika salah sahiji komitmen, anjeunna kedah ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngahontal éta. Leres, leres lamun henteu sadayana janji tiasa dijaga kusabab kaayaan anu henteu pasti, tapi éta mangrupikeun upaya anu nunjukkeun sareng diitung.

sponsor

Sakali anjeun ngarusak kapercayaan batur, ampir henteu mungkin pikeun meunangkeun deui anu. Kéngingkeun amanah ogé sami-sami sesah. Ku sabab, leres-leres kana kecap anjeun sareng kéngingkeun kana tindakan anu dampak. Ieu ngabantuan jalma percanten ka anjeun sareng ngawangun hubungan anu kuat.

Ku alatan éta, ati-ati pisan kumaha anjeun nungkulan amanah. Nyaho saha anu percanten sareng kumaha ngajaga ogé kapercayaan batur ogé. Éta ngabantosan anjeun kéngingkeun hormat sareng ngawangun diri anjeun janten manusa anu diandelkeun.

Anjeun Dupi ogé kawas