Entong masihan idin ka jalma sanés pikeun ngarusak dinten anjeun. - Anonim

Entong masihan idin ka jalma sanés pikeun ngarusak dinten anjeun. - Anonim

kosong

Hirup mulia. Jalma anu aya dina kahirupan urang khusus tapi dina prosés ngembangkeun hubungan, urang moal pernah hilap sorangan. Urang kedah kajantenan sareng kabutuhan sareng prinsip urang sepanjang waktos.

Unggal dinten di kahirupan kedah gaduh tujuan sareng urang kedah ngontrol naon anu dipikahoyong. Sok henteu mungkin pikeun ngaduga naon anu bakal datang, tapi urang kedah nyobian hirup dina istilah urang ku cara anu panghadéna.

Urang kedah gaduh rencana anu jelas dina pikiran ngeunaan kumaha urang bakal hoyong kahirupan urang teraskeun dina jangka pondok sareng jangka panjang. Nalika sareng nalika ningali parobahan bakal dilebetkeun, urang kedah adaptasi sareng ngalihkeun. Éta, tangtosna, langkung gampang saur tibatan anu kedah dilakukeun tapi urang kedah nyobian anu paling hadé pikeun ngarobih kahirupan sareng parobihan.

Dina ngudag beradaptasi sareng ngaléngkah, sadaya urang ngembangkeun hiji bunderan jalma anu saling ngandelkeun. Tapi sana waé aya waktos anu janten seueur teuing tur aranjeunna tiasa janten ti jero batin urang sorangan.

sponsor

Janten, mimitian ti aranjeunna ka urang luar sanés anu nganggap yén maranéhna ngagaduhan kakuatan pikeun campur tangan, anjeun kedah nyingkahan sadaya jalma sapertos kitu. Sakapeung, urang ogé mendakan diri ku kaasih sareng jalmi anu leungiteun kontrol diri. Kami ngantepkeun aranjeunna ngalahirkeun kami, kalayan rela.

Ieu di mana restraint kedah laksana sareng urang kedah ati-ati yén urang henteu pernah nyayogikeun batur batur anu paling luhur dina kahirupan urang ku kituna aranjeunna tiasa cilaka sapoé pikeun urang. Lamun urang tiasa ngawasaan cara hirup ieu, teras urang tiasa gaduh kadali kana kahirupan urang.

Anjeun Dupi ogé kawas