Entong sieun gagal. Diajar tina éta sareng teraskeun. Kegigihan anu nyiptakeun kaunggulan. - Anonim

Entong sieun gagal. Diajar ti dinya sareng teraskeun. Kegigihan anu nyiptakeun kaunggulan. - Anonim

kosong

Paranti rukun suksés. Tanpa gagal, éta bakal hésé pikeun anjeun pikeun ngaraosan rasa suksés. Nya, moal aya jalma anu sapertos anu henteu nyaksian kagagalan sahenteuna sakali dina kahirupanna. Persisna, henteu aya ayana kahirupan tanpa kagagalan. Janten, éta bakal janten pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun pikeun gagal kagagalan alat suksés.

Urang terang yén kagagalan ngarobih manah anjeun sareng ngamanipulasi anjeun panginten yén sadaya parantos réngsé. Tapi, éta salah sahiji guru anu pangsaéna dina kahirupan anjeun. Aya sababaraha rupa pangajaran dina kahirupan anjeun anu anjeun ukur tiasa diajar upami anjeun nyaksian kagagalan.

Janten, anjeun tiasa ningali yén éta mangrupikeun salah sahiji faktor penting anu bakal ngabantosan anjeun pikeun diajar seueur hal ngeunaan kahirupan. Lantaran kitu, gagalna penting lamun datang ka kasuksésan kahirupan anjeun.

Lain hal anu kudu di-émutkeun nyaéta yén euweuh urusan naon waé éta, anjeun henteu pernah eureun. Anjeun kedah ngiringan sareng kahirupan anjeun. Aya bakal kaayaan nalika anjeun bakal lirén lirén, tapi anjeun henteu kedah eureun.

sponsor

Anjeun kudu nyimpen hiji hal dina pikiran anjeun yén kegigihan mangrupakeun konci pikeun kasuksésan. Anjeun kedah pengkuh dina kahirupan anjeun kusabab mangrupikeun hiji-hijina cara anu bakal ngajalajatkeun tujuan anjeun. Ogé, éta bakal ningkatkeun kapercayaan anjeun sareng ngabantosan anjeun ngalaksanakeun kahirupan anjeun. Salian ti éta, salah sahiji cara anu paling hadé pikeun ngahontal kabagjaan sabab hal anu paling penting.

Janten, euweuh masalah naon anu kajadian, anjeun teu kedah kaleungitan motivasi anjeun. Atanapiapi, éta bakal atos pikeun anjeun pikeun ngahontal tujuan anu dipikahoyong. Lamun anjeun ngeureunkeun diri anjeun nyobian, teu aya deui cara pikeun ngahontal tujuan anjeun. Ku cara kieu, anjeun bakal nyaksian sanés tapi kagagalan.

Anjeun Dupi ogé kawas