Jalma anu pinter terang naon anu badé nyarios. Jalma anu bijaksana terang naha atanapi henteu bakal nyatakeunana. - Anonim

Jalma pinter terang naon anu kudu dicarioskeun. Jalma anu wijaksana terang naha atanapi henteu nyarios éta. - anonim

kosong

A jalma pinter téh batur saha anu terang naon anu kedah diomongkeun dina kaayaan naon waé. Pangalaman anu anjeunna peroleh tina kahirupan nawiskeun anjeunna tepi ka batur pikeun ngantisipasi kaayaan naon waé sareng polah saluyu. Penting pikeun diajar tina kahirupan urang sorangan sareng neuleu ngabenerkeun kasalahan-kasalahan anu urang parantos lampirkan dina jaman baheula.

Ahli fisika sareng pamikir Albert Einstein anu kasohor pernah nyarios yén hiji jalma anu henteu kantos ngalakukeun kasalahan anu henteu pernah nyobian anu anyar. Kecap-kecap anu sederhana ieu hartosna seueur upami disangkut ati-ati. Urang kedah gaduh wit urang sorangan sareng ngagunakeunana pikeun ngamanipulasi kaayaan sapertos pilihan urang sorangan.

Kadang-kadang ieu diperyogikeun nalika urang dikurilingan ku seueur masalah, sareng solusi sigana ngan saukur ngajauhan. Maca buku sareng terlibat dina paguneman anu ngahasilkeun kalayan pikiran anu sarat bakal ngabantosan urang tumuh pribadi sareng sosial.

Urang ogé kedah ngudagkeun diri kana waktos anu diperyogikeun pikeun neuleuman kaputusan urang sorangan sareng pikirkeun sacara logis. Supados janten jalma anu wijaksana, mimiti, anjeun kedah pinter cekap.

sponsor

Smartness henteu ngan ukur nganggo baju anu leres dina ngajaga penampilan luar anu canggih, tapi ogé asalna tina pikiran sareng pamustunganana ngabersihan kahirupan sareng jiwa. Éta sok radiating ka luar sareng ngabantosan jalma pikeun pulih tina masalahna ku ngamekarkeun ciwit anu positif kana kahirupan.

Semedi sareng bobo anu ditangtoskeun, ditambah kalayan diet sehat sareng yoga, tiasa ngabuktikeun mangpaat pikeun ngajaga diri tenang sareng disusun dina waktos susah. Émut yén jalma kedah teras-terasan pokus kana kahirupan sorangan sareng henteu cicing pikeun anu sanés.

Kaputusan sareng pilihan kahirupan urang kedah dibimbing ku pola pikir sareng kecerdasan urang sorangan. Urang kedah henteu ngirangan kahirupan urang ku ngan saukur nuturkeun paréntah sareng pamanggih séjén.

Leres atanapi salah, hirup bakal, di tungtung, sok ngabantosan urang janten kami paling saé. Jalma anu wijaksana bakal teras nguping langkung seueur sareng nyarios sakedik, saleresna terang waktos nyarios, dimana ngomong, sareng naha nyarios atanapi henteu. Tiiseun saleresna mangrupikeun senjata anu langkung kuat tibatan kecap.

sponsor
Anjeun Dupi ogé kawas